Wie ben ik

Op Noord-Beveland ben ik al 26 jaar werkzaam als installateur. Door veel ervaring kan ik bijna elk probleem voor u oplossen. Officieel erkend en ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer 22052192.

cropped-Dick-voor-bus-2.jpg

Door dat er heel veel caravans op Noord-Beveland staan, waarbij heel veel van Duitse gasten, heb ik ook veel ervaring in het plaatsen en afstellen van satelliet schotels. Met een speciale zoeker is het afstellen vrij gemakkelijk geworden. Leveren van een complete satelliet installatie is geen probleem. Onderhoud of reparatie van een geiser, haard of cv-installatie geen probleem. Het testen van de vorstbeveiliging van de cv kan ook door mij worden  gemeten en eventueel bijgewerkt worden. Winter of zomerklaar maken van Uw caravan voor een redelijke prijs? Kan ik voor U doen. Vervangen of repareren van lekkende kranen? Kan meestal worden gedaan afhankelijk van merk en benodigde en verkrijgbare onderdelen.

Aanleg of renovatie van al uw installaties. Zowel voor bedrijf als particulier en ook voor kleine klusjes zoals vervangen van een wandcontactdoos (stopcontact) of schakelaar.

Bel voor informatie naar +31654922000 of mail naar:

info@dicksnel-installatietechniek.nl of naar snel.it@zeelandnet.nl

Voor meer foto’s of informatie ga dan naar :

https://www.facebook.com/SnelInstallatieTechniek/